Verze 2.41 – Tabulkové výpisy a Zásilkovna

2 minuty

Zásilkovna - nový typ dopravy

Zásilkovna je služba, která vašim zákazníkům umožní osobní odběr vaší zásilky na jednom z tisíců výdejních míst po celé České republice či na Slovensku. Jde o velmi populární volbu zákazníků, proto jsme ji i my zařadili jako možnost dopravy do našich e-shopů. V nastavení dopravy je po zapnutí modulu „Zásilkovna“ dostupná nová volba „Typ dopravy“. Pokud je vybrána možnost „Zásilkovna“, lze v košíku vybrat místo doručení.

Napojení solidpixels a Zásilkovny

Pro správné fungování je nutné vyplnit v nastavení e-shopu i API klíč vašeho účtu u Zásilkovny.

Pro aktivaci prémiové funkce Zásilkovny kontaktujte naši podporu.

Tabulkový výpis

Nově můžete výpis zobrazit jako tabulku. V nastavení výpisu lze zvolit konkrétní sloupce, které se zobrazí. Řádky pak mohou sloužit také jako odkazy. Co se týče vzhledu, pořadí sloupců tabulky může být změněno jejich přetažením. V nastavení designu pak můžete také změnit barvu tabulek.

Ukázka tabulkového výpisu dat na webu

Přepínač vzhledu výpisu

V rámci tabulkových výpisů jsme přidali také možnost přepínání mezi výchozím vzhledem a tabulkou.

Uživatelé se mohou přepnout vzhled pomocí ikon v pravém horním rohu.

Oddělení assetů pro Ambasadory

Oddělili jsme uživatelské JS a CSS pro ambasadory do samostatných souborů, které nejsou součástí výsledného kompilovaného kódu. Tím jsme zvýšili bezpečnost webu a jeho odolnost proti „rozbití“ stylů a javascriptů. Nově lze v CMS Editoru upravovat pouze soubory app.js a app.css, které jsou naprosto nezávislé.