Verze 2.38 - firemní logo v e-mailu

3 minuty

Logo vaší firmy přímo v e-mailu

Rozšířili jsme nastavení vašich e-mailů v administraci. Nově můžete vkládat i vlastní logo, které lze umístit nad nebo pod text e-mailu. 

Nové řazení souborů podle názvu

Pokračujeme ve vylepšování galerie. Ve výchozím stavu jsou soubory v galerii řazené podle data, kdy byly nahrány na do administrace. Jsou však situace, kdy chcete mít soubory seřazené podle názvu, a proto jsme přidali do horní lišty nastavení ovládání řazení. 

Koncepty pro prezentaci digitálních produktů

Prodáváte digitální produkt a hledáte způsob, jak ho co nejlépe představit? Zkuste to třeba s novými koncepty Cliché nebo Actively, které vám pomůžou profesionálně odprezentovat všechny technické informace, funkce a benefity, ceník, reference nebo testimonály.

Otevíráme integraci dat z formulářů přes API

Postupně rozšiřujeme API, které vám poskytuje nástroj pro integraci s dalšími aplikacemi. Díky integraci můžete automatizovat některé klíčové procesy a ušetřit čas a peníze.

Přes API získáte formulářová data podle konkrétního formuláře na vašem webu. Data lze filtrovat podle názvu formuláře nebo data odeslání, a proto si můžete snadno stáhnout jen ty záznamy, které skutečně potřebujete. Technické detaily naleznete v dokumentaci.

Další novinky ve verzi 2.38:

  • pořadí parametrů na detailu produktu respektuje pořadí, v jakém jsou parametry nastavené v CMS, tudíž si můžete zvolit, která varianta produktu je nabízena jako výchozí. Stačí, aby byl parametr na prvním místě,
  • nově můžete exportovat data z formulářů také do Ecomailu. Jak na to se dozvíte zde.