Verze 2.37 – propojení webu s Instagramem

3 minuty

Propojení instagramového feedu

Fotky z vašeho Instagramu se mohou vrátit zpět na váš web. Bez vašeho zásahu to ale tentokrát nejde. Je zapotřebí autorizovat přístup k vašemu instagramovému profilu. Nebojte, je to jen na pár kliknutí a budete mít vždy automaticky aktuální příspěvky na vašem webu. 

Více možností publikace změn

Přepracovali jsme způsob publikace změn. Nyní si můžete vybrat, jestli chcete publikovat změny celého webu nebo jen jedné konkrétní stránky. 

Webhooks - cesta k větší automatizaci

Webhooks vám umožní odesílat data z vašeho webu do dalších aplikací a automatizovat mnoho procesů, které byste tradičně dělali ručně. Díky tomu můžete v reálném čase reagovat na akce, které na vašem webu nastanou, např. zákazník vytvoří objednávku nebo se registruje k newsletteru. Podrobnosti se dočtete v samostaném článku jak konkrétně webhooks nastavit.

Koncept pro prezentaci produktů

Tvorba landing page je na solidpixels velice populární. I proto jsme pro vás připravili nový výchozí koncept pro tento účel. Pořádáte školení, webinář nebo online konferenci? Tak přesně pro vás je nový koncept Progress

Jazykové mutace eshopu s vlastní měnou

Přinášíme více možností nastavení měn u eshopů. Pro každou jazykovou mutaci si nyní můžete zvolit preferovanou měnu. Pro vaše maximální pohodlí se cena automaticky přepočítá dle převodního kurzu. Ten si můžete nastavit ručně nebo se o aktualizaci kurzu postará automatická synchronizace na základě dat přímo od ČNB.

Nastavení odchozích e-mailů

Pokračujeme ve vylepšování odchozích e-mailů a navazujeme na aktualizace z minulé verze. Nyní jsme přidali novou sekci E-maily > Nastavení, kde si kromě odesílatele upravíte i textové logo a jeho pozici v e-mailové šabloně.

Další novinky ve verzi 2.37:

  • oprava možnosti scrollování u složek v galerii,
  • nastavení designu pro koláž a překrytí obrázku,
  • nový typ odkazu SMS,
  • doplnění předkladů administrace do angličtiny.