Lukášovi Jochovi umožnilo solidpixels zrychlit workflow a zdvojnásobit zisk

4 minuty
Solidpixels pomohlo Lukášovi zjednodušit a zefektivnit systém práce. Při tvorbě webů má Lukáš stále prostor pro kreativitu, ale nemusí se zabývat technickým řešením.

Kdo je Lukáš?

Lukáš Joch je grafický designér. Pro malé a střední firmy připravuje loga, tiskoviny, prodejní prostory i webové stránky. A pro tvorbu webů svých klientů využívá solidpixels.

Soustřeďte čas na nejdůležitější

Počet zařízení připojených k internetu dnes stále roste a ovlivňuje i chování uživatelů. Lidé čím dál více k přístupu na web využívají kromě desktopů i tablety a mobilní zařízení. Webové stránky tak musí být použitelné na nejrůznějších zařízeních s odlišnou úhlopříčkou, rozlišením i výkonem.

Lukáš dříve stavěl weby na wordpressu, proměnou webových standardů se ale zvýšily i nároky na vývoj webů. Technická náročnost a čas strávený kódováním byl pro Lukáše neúměrnou časovou zátěží. Nutnost soustředit se na řešení technické stránky zároveň zpomalovala realizaci projektů a odrážela se na jejich ziskovosti.

„Na wordpressu šlo všechno  pomalu a projekty nebyly tak ziskové, jak jsem zpočátku předpokládal.“
Lukáš Joch

Rychlejší workflow a dvojnásobný zisk

Solidpixels je nástroj, který tvorbu webu automatizuje a zároveň usnadňuje jeho administraci. Lukášovi umožnil oprostit se od nutnosti technických znalostí, aniž by ztratil možnost vytvářet weby s originálním designem. Při tvorbě webů má Lukáš stále prostor pro kreativitu, ale nemusí se zabývat technickým řešením a v případě problémů je mu k dispozici technická podpora solidpixels.

Používání solidpixels umožnilo Lukášovi zjednodušit a zefektivnit pracovní workflow. Administrační systém umožňuje Lukášovi prototypovat přímo v administraci. Koncept díky tomu klientům prezentuje v konkrétní, lépe uchopitelné podobě a zároveň dokáže pohotově zapracovávat jejich připomínky. Administrace umožňuje jednoduchou správu obsahů. Zákazníci jsou po předání schopni web sami editovat a informace podle potřeby aktualizovat.

„Už v momentu návrhu zákazníkovi ukazuji, jak web aktualizovat a ovládat. Jako grafický designér připravím pro klienta objekty a on s nimi pouze dál pracuje.“
Lukáš Joch

Při návrhu webu ušetří Lukáš se solidpixels až 75 % času. Čas, který ušetří, může Lukáš věnovat přípravě záměru webu a k němu odpovídajícímu obsahu a grafice. Zrychlení práce Lukášovi umožnilo o 50 % zvýšit svoje zisky.

Solidpixels pomohlo Lukášovi zrychlit a zjednodušit pracovní proces a soustředit se na obsah a grafiku. Zároveň nástroj udává hranice. Možnosti administrace a nabídka widgetů pomáhá držet se v mezích projektu a při tvorbě obsahu vede uživatele ke konzistenci.

Tvořte a prodávejte weby světové úrovně

Technologii jsme vyřešili za vás. Staňte se ambasadorem solidpixels, prodávejte weby světové úrovně od prvního dne a mějte prostor pro poskytování dalších služeb, které každý klient ocení.