Napojení webu na newsletter systémy

3 minuty
Email marketing vám pomůže získat novou objednávku i budovat dlouhodobý vztah se zákazníkem. Napojte správně newsletter systém na web solidpixels a využívejte email marketingu naplno.

Email marketing je efektivní a na náklady nenáročná metoda propagace. Správně připravený email vám pomůže získat novou objednávku i budovat dlouhodobý vztah se zákazníkem. Abyste email marketingu mohli využívat naplno, je třeba správná integrace newsletter systému.

Správným nastavením newsletteru k lepší efektivitě

Email má dnes většina dospělých a velká část z nich otevírá schránku pravidelně každý den. Komunikace přes email se blíží komunikaci jeden na jednoho, a proto ji přikládáme větší význam. Emailová schránka je důležitější než feed na sociálních sítích.

Nikdo ale nemá rád spam. Návštěvníci mají různé potřeby a zájmy a posílat všem stejný obsah výsledky nepřinese. Řešením je segmentace a personalizace emailů. Segmentací kontaktů do skupin se stejnými vlastnostmi se můžete zaměřit na každou skupinu a zasílat personalizované emaily přesně podle potřeb skupiny. Jednotlivé segmenty můžete klasifikovat podle osobních údajů i chování na webu. Dalším stupněm, kam posunout email marketing je automatizace. Díky tomu systém sám rozhodne komu, kdy ajaký email kdy pozeslat. Tím šetříte čas i náklady.

Aby všechny kroky fungovaly, musíte newsletter systému nejdřív dodat potřebné informace. Právě proto je třeba správná integrace newsletter systémů s webem. Jen tak si zajistíte kvalitní databázi kontaktů a dostatek dat pro pokročilou práci s emaily.

Propojte váš web s newsletter systémem

Platforma Solidpixels je připravená pro napojení na newsletterové nástroje SmartEmailingMailchimp a ecomail.cz.

Všechny  tři systémy nabízí pokročilé funkce jako responzivní design emailů, automatizované kampaně nebo A/B testování. Mailchimp je zavedená ikona email marketingu. Nabízí maximum funkcí a zaměřuje se na automatizaci. Výhodou Ecomailu a SmartEmailingu je oproti tomu české prostředí a podpora v češtině.

TIP: Chcete psát lepší emaily? 

Na vašich slovech záleží. Vyzkoušejte 21dílný seriál Jak psát emaily od Obsahové agentury a posílejte emaily, které nekončí v koši.  

Kudy dál?

Napojení formuláře na Ecomail

Napojení formuláře na Ecomail

Naučte se jak propojit formuláře na vašem webu s Ecomailem pro efektivnější e-mail marketing.

Napojení formuláře na Mailchimp

Napojení formuláře na Mailchimp

Naučte se jak propojit formuláře na vašem webu s Mailchimpem pro efektivnější e-mail marketing.

Napojení formuláře na SmartEmailing

Napojení formuláře na SmartEmailing

Propojte webové formuláře se SmartEmailingem a začněte budouvat vlastní databázi kontaktů.