Jak uložit změny

Všechny změny, které na webu provedete, se automaticky ukládají. Aby byly změny viditelné i pro návštěvníky webu, je třeba změny publikovat pomocí tlačítka v pravém horním rohu. Díky tomu můžete web libovolně upravovat a zveřejnit až finální verzi.

Vyzkoušejte si, co jste se právě naučili