Dokupování prémiových funkcí

3 minuty
Vyslyšeli jsme volání po třech funkcích, které našim klientům na jejich webech chyběly.

Představujeme vám proto první tři prémiové funkce, které byly doteď součástí pouze vyšších plánů předplatného. Nyní si je však může pořídit i vy k nižšímu plánu předplatného. Plaťte pouze za funkce, které skutečně používáte.

Sdílené sekce

Pokud plánujete na vašem webu opakovat několikrát tu samou sekci, určitě by vám ušetřilo hodně práce a času, kdybyste si mohli danou sekci uložit a následně znovu použít. To je nyní možné s funkcí sdílené sekce. Se sekcemi můžete naložit dvěma způsoby. První možností je prototyp, který slouží pouze jako předloha pro finální obsah a který můžete na každé stránce upravovat zvlášť. Nebo můžete funkci použít jako skutečně sdílenou sekci, která bude na všech stránkách stejná. V tomto případě se budou její úpravy propisovat do všech kopií sekce v rámci celého vašeho webu. Přesnější postup najdete v tomto článku. Sdílené sekce si můžete dokoupit přímo v systému solidpixels.

Tip: Sekce jsou jedním z nejdůležitějších stavebních kamenů solidpixels webů. Jak s nimi pracovat?

Jazykové mutace

Každý se může se svým webem ocitnout v situaci, kdy by se mu hodila další jazyková mutace. A pokud využíváte jeden ze dvou základních plánů předplatného (plán Premium & Enterprise může vytvářet neomezený počet jazykových mutací), můžete se v takové situaci ocitnout zrovna vy. Nové mutace můžete vytvářet v plánu Firemní web dvěma způsoby - buď vytvořením nové prázdné stránky, kterou naplníte odznova nezávisle na původní mutaci, nebo kopírováním - v tomto případě vznikne kopie stávající mutace, kterou pouze přeložíte do nového jazyka.

Pokud budete mít zájem rozšířit svůj web o další jazykovou mutaci, neváhejte se ozvat naší podpoře.

Vyhledávání

Vyhledávání je pro návštěvníky webu velmi užitečnou funkcí. Vytvořili jsme proto fulltextové vyhledávání, ve kterém používáme technologii Elasticsearch, která si poradí se skloňováním a výsledky vrací takřka okamžitě. Možnost úpravy designu vyhledávacího panelu je samozřejmostí. Pokud vás funkce vyhledávání zajímá, ozvěte se naší podpoře, která vám k ní poskytne více informací a v případě zájmu vám ji obratem aktivuje.